Marc Pons s'incorpora a la candidatura d'Esquerra Berga

El cap de llista del Jovent Republicà de Berga diu que vol "donar un aire nou a la ciutat"

Marc Pons s'incorpora a la candidatura d'Esquerra Berga
Marc Pons s'incorpora a la candidatura d'Esquerra Berga

Marc Pons i Soler (Berga, 28 anys) és tècnic en activitats físiques en el medi natural, tècnic en animació física i esportiva i tècnic de fitness i wellness. Actualment està cursant el Grau en Màrqueting i Investigació de Mercats a la Universitat Oberta de Catalunya.

Al llarg de la seva vida laboral ha realitzat diverses tasques, des de mosso de magatzem o reposador, passant per animador d’hotel fins a conductor d'instal·lació de teleesquí o coordinador d’activitats d'aventura. Actualment és vigilant de zona a BRG Progrés. Associativament, ha sigut cap d’agrupament de l’AEiG Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella durant 5 anys. Actualment, és el president de l’Handbol Berga i el portaveu local i cap de llista del Jovent Republicà de Berga.

Pons diu que forma part de la candidatura d’Esquerra Berga perquè vol “donar un nou aire a la ciutat, canviar la mentalitat a través d’empenta, cooperació, compromís i, el més important, constància, per anar-hi, anar-hi i anar-hi. Berga té molt potencial i hem de treballar junts per fer de Berga la ciutat que ens mereixem”, assegura el membre de la candidatura.

Sobre el degradat centre històric de la ciutat, el portaveu del Jovent Republicà diu: “Cal decidir entre tots el futur del Barri vell. No podem perdre més anys amb la inoperància. S’ha d’actuar per decidir què volem pel cor de Berga”.