Marc Olonia formarà part de la candidatura d'Esquerra Berga

El jove de 27 anys diu que "si vols canviar les coses, t'hi has d'implicar i ser actiu"

Marc Olonia formarà part de la candidatura d'Esquerra Berga
Marc Olonia formarà part de la candidatura d'Esquerra Berga

Marc Olonia i Torrentallé (Berga, 27 anys) és tècnic superior en programació de la producció en fabricació mecànica, tècnic superior en disseny en fabricació mecànica i tècnic en instal·lació i manteniment electromecànic de maquinària i conducció de línies. També és monitor i director de lleure. Ha treballat com a soldador i actualment és matricer, sumant 10 anys d’experiència en el sector siderometal·lúrgic.

Olonia té un gran bagatge en associacions i entitats locals. Ha format part l'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga, dels Castellers de Berga i ha sigut membre de la Junta d'Òmnium Cultural del Berguedà. Actualment, forma part de la Junta del Grup Colònies a Borredà, de la Junta de la Penya Boletaire de Berga, del Consell directiu del Moviment de Centres d'Esplai Cristians de Catalunya, de l'Agrupació Teatral La Farsa, de la Companyia de Jocs l'Anònima, de la Patum Infantil com a cuidador, de la comparsa de la Guita grossa, dels Trabucaires de Castellar del Riu, del Club de Tir de Berga i de l'organització de la festa dels Elois.

És militant d’Esquerra Republicana de Catalunya i és secretari d’Activisme i Campanyes del Jovent Republicà a Berga. Olonia diu que forma part de la candidatura perquè “a Berga hi ha molta cosa per fer, i la feina no es fa sola”. “Si vols canviar les coses, t’hi has d’implicar i ser actiu, no t’ho pots mirar des de la barrera”.

La dilatada experiència en el món associatiu el porta a defensar la importància de les entitats i associacions, i la gent que en forma part. El membre de la candidatura diu: “El teixit associatiu és el motor de la nostra ciutat. Per això, l’administració ha d’estar al seu servei, incentivant-lo i cuidant-lo”.