Ali Mohamed se suma a la candidatura de Ramon Camps

El membre de la llista recorda que "convivència no és sinònim d'interculturalitat"

Ali Mohamed se suma a la candidatura de Ramon Camps
Ali Mohamed se suma a la candidatura de Ramon Camps

Ali Mohamed i Amar (Barcelona, 41 anys) va estudiar EGB a l’Escola Labouré de Barcelona, ciutat on va viure fins als 33 anys, tot i que els seus orígens es remunten a una família amazic de Melilla. Després de 3 anys a Lleida, ja en fa 5 que viu a Berga, on assegura que compta els anys per Patums.

Laboralment, ha estat ocupat com a comercial i, especialment, en el sector de l'hostaleria. A Barcelona va estar treballant en un parell de restaurants reconeguts, i a Berga ha fet de cambrer a La Cabana durant prop d'un any, entre altres feines.

En l’àmbit associatiu, destaca la seva vinculació amb la Creu Roja durant l’època de Barcelona. A la ciutat de Berga, ha col·laborat activament amb el Banc del Temps del Berguedà, oferint, entre altres coses, xerrades sobre l’islam.

Mohamed diu que forma part de la candidatura perquè creu en el projecte d’Esquerra Berga. “És un partit que políticament és molt proper a mi, i vull ajudar a la ciutat de Berga a millorar tant com sigui possible”, diu. A més, el candidat assegura que “Ramon Camps és un alcaldable que m’agrada molt, tan per com és com per com pensa”. “Nacionalment, la gent s’hi està trencant la cara per defensar el país i els presos, les preses, els exiliats i les exiliades”, afegeix.

El membre de la llista vol destacar i recordar que "convivència no és sinònim d'interculturalitat". "Hem d'aprendre a compartir Berga amb tots els nostres veïns, vinguin d'on vinguin", sentencia.