Cristina Vela s'incorpora a la candidatura de Ramon Camps

La jove de 24 anys defensa que Berga s'ha de convertir en la capital de la cultura popular catalana

Cristina Vela s'incorpora a la candidatura de Ramon Camps
Cristina Vela s'incorpora a la candidatura de Ramon Camps

Cristina Vela i Badia (Berga, 24 anys) és graduada en Publicitat i Relacions Públiques, Màster en Disseny publicitari, Creativitat i Comunicació, i amb estudis de protocol. Treballa com a coordinadora d’actes, coordinadora de col·legiació i a l’atenció al col·legiat, al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona. També és entrenadora al Berga Tennis Club.

La participació en la llista d’Esquerra Berga és la seva primera experiència política directa, però aquest és un món que no li és gens aliè. El seu besavi fou Josep Maria Badia i Sobrevias, alcalde de Berga per Esquerra Republicana de Catalunya, l’únic batlle de la ciutat represaliat i afusellat pel franquisme, ara farà 80 anys.

Vela explica que forma part de la candidatura per “ajudar a la ciutat en el que sigui”. “És un projecte que m’ha engrescat. Hi ha moltes coses per canviar, i a mi m’agrada col·laborar en tot el que sigui possible”, diu la membre de la llista.

La candidata creu que la cultura i l’oci són pilars fonamentals de la nostra societat, i que també ho han de ser a la nostra ciutat. “Berga té potencial per mirar cap a fora i convertir-se en capital de la cultura popular catalana”, assegura.